Viktig information

Stockhom i september 2016

Information till er som är kund hos Svenska Pensionsgruppen AB
Från och med juli månad 2016 har Svenska Pensionsgruppen AB:s kundservice flyttats över till Strategisk Kapitalförvaltning Sverige AB, organisationsnummer 556988-2086. I samband med detta har Strategiskt Kapitalförvaltning tagit över skötselfullmakten för din försäkring.

Vad är Strategisk Kapitalförvaltning AB?
Strategisk Kapitalförvaltning är ett systerbolag till Svenska Pensionsgruppen AB. Bolaget har tillstånd från Finansinspektionen att bedriva värdepappersbolag samt försäkringsförmedling.

Vad innebär det här för mig som kund?
Egentligen ingenting då Strategisk Kapitalförvaltning är ett bolag inom samma koncern. Samtliga rådgivare och kundservicemedarbetare kommer direkt från Svenska Pensionsgruppen och du använder samma telefonnummer och mejladresser som tidigare. Telefonnummer och mejladress hittar ni längst ner på din kalkyl eller det visitkort du fått av er rådgivare på Svenska Pensionsgruppen AB.

Varför denna förändring?
För att du som kund enkelt ska kunna ta del av hela koncernens tjänster om du så önskar. Du behöver bara vända dig till en person oavsett om det gäller en försäkringslösning som du gjort tidigare genom Svenska Pensionsgruppen eller önskar tillgång till Strategisk Kapitalförvaltnings bredare produktutbud, såsom exempelvis portföljförvaltning.